Arbejdsmiljøundersøgelse 2016!

finger1

Kære medlem

Danske Bioanalytikere fik i 2013 udarbejdet en arbejdsmiljø- undersøgelse. Den var sin første af slags inden for vores område, og det var interessant læsning.  Vi fik for første gang samlet viden sammen på denne måde og det var rigtig spændende læsning. Den vise nemlig, hvordan I som medlemmer havde det på jeres arbejde – både fysisk som psykisk. Men når det så er sagt, så kunne vi måske godt havde tænkt os endnu flere informationer end undersøgelsen, på det tidspunkt, gav os mulighed for. Derfor har vi nu i samarbejde med vores hovedorganisation FTF og 15 andre organisationer valgt , at laver en lidt mere omfattende undersøgelse af arbejdsmiljøet.
Undersøgelsen skal give et aktuelt billede af hvordan arbejdsmiljøet fungerer, og hvilken udfordringer, der er de væsentligste. Det er en undersøgelse som skal være med til at skabe gode rammer, for vores arbejde med repræsentanternes forudsætninger og for arbejdet med arbejdsmiljøet generelt.
Undersøgelsen skal være med til at kortlægge repræsentanternes vilkår for arbejdet, samarbejdet med lederne og kollegaer og kortlægning af uddannelse af repræsentanterne.
Nu tænker du måske; Jamen, hvordan kan vi blive klogere på bioanalytikernes arbejdsmiljø i denne undersøgelse, når den laves i samarbejde, med så mange andre organisationer. Det kan vi fordi det efterfølgende faktisk bliver os muligt, at få trukket statistik ud specifikt på vores faggruppe.

Kære repræsentant, hvis du modtager en mail om deltagelse i denne undersøgelse af arbejdsmiljøet, så håber jeg du kan finde tid til at deltage. For med din deltagelse kan vi, sammen, blive meget klogere på det der fungere og ikke mindst blive klogere på der, hvor udfordringerne er at finde på arbejdsmiljøet anno 2016.

Samtidig kan jeg sige; Kære medlem, hvis du vil opfordre din repræsentant til at deltage i denne undersøgelse af arbejdsmiljøet, så vi i fællesskab kan være med til at vi bliver klogere på bioanalytikernes arbejdsmiljø anno 2016.

Jeg ser rigtig meget frem til at arbejde med resultaterne af undersøgelsen og på baggrund af denne få lavet en kortlægning af de områder, hvor vi skal sætte særligt ind.
På forhånd tak.

Mange hilsner Katja Wienmann Bramm

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply

*
For at bevise at du er en person (ikke en spam robot), indtast sikkerhedsordet som er vist som billede.
Anti-spam billede