Archive for juli, 2014

Jeg er forelsket i en kandidat

tirsdag, juli 8th, 2014

Igennem mit arbejde som næstformand i danske bioanalytikere er jeg blevet forelsket.
Jeg er forelsket i en kandidat – en monofaglig kandidat for bioanalytikere. Jeg bliver helt varm inden i, når jeg tænker på kandidaten.

Hvorfor så denne forelskelse?
Jeg ser det som en unik mulighed for at udvide familien af bioanalytikere. I dag er der dedikerede bioanalytikere, undervisere, ledere, studerende, kvalitetsansvarlige og mange flere. Med en kandidat i familien kan bioanalytikere få synlige karriereforløb i eget fag, flere vil forske i eget fag, og bioanalytikere vil blive endnu mere attraktive på arbejdsmarkedet, både det offentlige og private.

Kan andre se det fantastiske ved kandidaten? Det er et af mine mål at få andres hjerte til at banke for kandidaten. Der er mange opgaver i dag på laboratorierne, som varetages af akademikere. Disse opgaver ligger lige til højrebenet for denne kandidat. På det private arbejdsmarked er der opgaver med bl.a. metodeudvikling, som ligger og venter på vores kandidat.

I disse dage har flere erfarne bioanalytikere, ledere, bioanalytikere med andre typer kandidatuddannelser og ph.d. i rygsækken meldt sig på banen for at give et nap med i udvikling af kandidaten.

Jeg håber, at I bliver lige så vilde med kandidaten, som jeg er. Stolthed over bioanalytikerfaget styrkes, og vi kan få endnu flere kolleger, som vi kan spejle os i og være stolte af. Jeg håber og krydser alt, hvad krydses kan, for, at det bliver til noget med den kandidat. At det bliver en lykkelig forelskelse.

Med ønsker om en dejlig sommer til alle
hilsen Martina