Archive for the ‘Har I lyst til besøg?’ Category

Har I lyst til besøg?

onsdag, august 31st, 2011

Af Camilla Bjerre

Kære Medlem

Hvis jeg som næstformand i dbio skal følge trit med bioanalytikerfaget, ser jeg laboratoriebesøg en absolut nødvendighed. Hver gang jeg står på et nyt laboratorium, bliver jeg mindet om, hvor vigtigt det er, at jeg får mulighed for at snuse til bioanalytikerfagets mange forskelligheder. Kun ved, at blive ved med at tage ud og snakke med jer medlemmer, kan jeg repræsentere jer på bedste vis. For det er jeres arbejdsliv, som blandt andet afgør, hvilket fokus jeg lægger i mit arbejde i Danske Bioanalytikere.

Når jeg eksempelvis repræsenterer bioanalytikerne i FTF, er det altid med bioanalytikerfagets problemstillinger i baghovedet. Udviklingerne indenfor arbejdsmiljøet eller arbejdsskaderne er for eksempel områder, hvor jeg læner mig op ad, hvad jeg ser og hører på laboratorierne.

Hvis jeg fremadrettet skal bevare denne konneks til bioanalytikerfaget, vil jeg se frem til, at fortsætte mine ture til laboratorier i hele landet. Og det er der, hvor du kommer ind. Arbejder du på et laboratorium i rivende udvikling? Eller har I nyt apparatur, som er spændende at vise frem? Eller er du bare på et helt almindeligt laboratorium og har lyst til besøg, så tøv ikke med at skrive til mig. Alt har interesse. Intet er for stort eller for småt. For alle typer laboratorier er med til at forme bioanalytikerfaget.

Skriv til mig på cbj@dbio.dk, og så finder vi en dag!

Mange hilsner fra Camilla Bjerre