Archive for the ‘"Synes godt om" Hvid zone’ Category

“Synes godt om” Hvid zone

mandag, juni 20th, 2011

Af Camilla Bjerre

Kære medlem

Nu kan du også være med til at øge vores herlige fags synlighed og hvem ved - måske kan du indirekte være med til at få endnu et ungt menneske til at søge optagelse i vores faglige loge?

Selvom det i øjeblikket tager længere tid for de nyuddannede bioanalytikere at få et arbejde, vil der fortsat være behov for at uddanne det nuværende antal af studerende om året. I de kommende år vil mange bioanalytikere nemlig have mulighed for at gå på pension eller efterløn, og ud fra en realistisk vurdering vil antallet af studerende matche antallet af bioanalytikere, der går fra. Derfor kører Hvid zone kampagnen videre og er for nuværende i højeste omdrejning for at synliggøre blandt andet bioanalytikerstudiet for studielystne unge, der inden den 5. juli skal søge optagelse via kvote 1.
Formålet med kampagnen er, at øge optaget af studerende, der ønsker at være bioanalytiker, sygeplejerske eller radiograf. Effekten af kampagnen har heldigvis været rigtig god. Jeg er blevet mødt af fyldte klasselokaler, når jeg skal fortælle de nystartede studerende om dbio - og når jeg spørger dem, om de har set Hvid Zone kampagnen, rækker cirka trefjerdedele hånden op. Om det så er Hvid Zone, der har fået dem til at starte på studiet, er svært at vurdere, men noget er der heldigvis sket, eftersom der gennem de senere år har været støt stigning i antallet af ansøgere til bioanalytikerstudiet. Og en anden positiv bonus er alt den omtale bioanalytikerfaget får - synlighed kan man i hvert fald aldrig få for meget af. Se for eksempel denne rigtig gode video der ligger på Youtube og Facebook: http://www.youtube.com/watch?v=dkEOFpqXAu0

Du kan jo “synes godt om” den på Facebook - så er chancen for at dine venner ser videoen endnu større, og dermed er du med til at udbrede kendskabet til vores fag.

Hilsner fra

Camilla Bjerre

hvidzone2