Archive for the ‘Danske Bioanalytikere er med i Facebook-manien’ Category

Danske Bioanalytikere er med i Facebook-manien

lørdag, august 15th, 2009

Af Camilla Bjerre

Kære Medlem

Torsdag aften åbnede jeg Danske Bioanalytikeres Facebook-gruppe, som jeg har udviklet sammen med dbio’s web-redaktør Lotte Kamph. Hensigten med gruppen er, at have en platform til at informere om stort og småt, der hvor medlemmerne er. Og eftersom stort set hele den voksne del af den Danske befolkning er på Facebook, så må der unægteligt også være mange bioanalytikere på Facebook.

Jeg kan fortælle lidt om udviklingen af antallet af medlemmer i gruppen, som det ser ud her lørdag morgen. Altså knap halvandet døgn efter gruppen blev åbnet. Det er nemlig gået rigtig hurtigt og det er facinerende at se, hvordan det spreder sig som ringe i vandet.

Til at starte med var sekretariatet medlem af gruppen. Der var 17, som ikke skal tælles med i denne nye udvikling.
Jeg sendte invitation til 49 bioanalytikere. Af disse har 40 endnu ikke reageret på invitationen. Alt dette kan man trække ud, bag om gruppen. Lige nu er der 139 medlemmer og der er udsendt 189 invitationer, hvoraf 40 af dem jo er dem jeg sendte. Det vil sige, at 9 bioanalytikere har genereret 149 ventende invitationer samt 113 der allerede har accepteret de 9’s invitation og er blevet medlem af gruppen. Derudover er der jo selvfølgelig dem, der har fundet gruppen tilfældigt. Det kan ikke være mange på halvandet døgn. Men utroligt, det synes jeg, det er, og jeg ser frem til at følge udviklingen i gruppen.

Skal du også være med i Danske Bioanalytikere-gruppen på Facebook?

Venlige hilsner

Camilla Bjerre