Archive for the ‘En lille fortælling om et socialt eksperiment’ Category

En lille fortælling om et socialt eksperiment.

onsdag, juni 10th, 2009

Af Camilla Bjerrepink

Kære medlem

I går udførte jeg et socialt eksperiment!

Jeg var på kursus med en masse repræsentanter fra forskellige organisationer i FTF. Det var den fjerde kursusdag, vi havde haft sammen over de seneste par måneder. På de foregående tre kursusdage var det ikke ligefrem ordet ”bioanalytiker” der lå på deltagernes læber, når eksempler skulle fremhæves. Det var som oftest sygeplejersker og pædagoger og det ville jeg prøve at ændre på denne sidste kursusdag!
Jeg tog derfor ordet cirka et kvarter efter vi var gået i gang og nævnte bevidst bioanalytikere og Danske Bioanalytikere 5-6 gange i den sammenhæng. Det var selvfølgelig noget, der var relevant i sammenhængen og jeg sørgede for at tale positivt og ærligt om bioanalytikerne.

Og tænk dig – det virkede. For første gang tog foredragsholderen ordet ”Bioanalytiker” i sin mund og han kunne slet ikke stoppe igen. Han trak os frem som eksempel mindst 6 gange. Det på trods af, at han dårligt kunne udtale det første gang. Og det smittede voldsomt af på de øvrige deltagere på kurset. De sagde OFTE bioanalytiker. Det var faktisk helt fantastisk så godt mit eksperiment lykkedes.

Denne lille fortælling kan forhåbentlig inspirere dig til at prøve samme eksperiment i dit netværk? Jeg tror på, at vi sammen kan få alle mulige andre til at sige ”Bioanalytiker”.

Venlige hilsner

Camilla