Archive for the ‘Lån og spar – et godt bud på en kontant fordel’ Category

Lån & Spar – et godt bud på en kontant fordel

torsdag, august 1st, 2013

Kære medlem

Da dbio gennemførte medlemsundersøgelsen sidste forår, stod det klart, at medlemmerne var meget tilfredse med dbio. Der var dog et område, der kunne trænge til lidt pleje. Nemlig de kontante fordele. Og der er to grunde til, at det er en rigtig god ide, at Danske Bioanalytikere indgår aftaler med eksterne virksomheder om kontante fordele for medlemmerne.

Første årsag er i rekrutteringsøjemed. Adskillige erfaringer viser, at kontante fordele spiller en væsentlig rolle ved rekruttering af nye medlemmer. Fordi nye medlemmer ikke rigtig ved, hvad Danske Bioanalytikere er for en størrelse, og hvad foreningen står for, er de kontante fordele noget, man kan tage at føle på. dbio har allerede flere af disse ”straks”-rabatter, såsom fx Forbrugsforeningen, Fitness.dk og Saxo. Med tiden lærer de nye medlemmer dbio at kende, og bliver forhåbentlig tilfredse med deres medlemskab. Og det skulle alle medlemmerne jo gerne blive ved med at være, hvilket bringer mig til den anden årsag - fastholdelse.

Der er rigtig mange tangenter at spille på i forbindelse med fastholdelse: faglig udvikling, inspirerende fagblad, juridisk bistand, hjælp ved arbejdsskader, vejledning om overenskomstens aspekter, og jeg kunne blive ved. Også her har kontante fordele selvfølgelig en rolle. For kontante fordele kan også være gode til at fastholde medlemmer, der kortvarigt overvejer at melde sig ud – hvis de kontante fordele vel at mærke er vægtige nok. Og der trængte dbio til en opjustering.

For få måneder tilbage spurgte dbio, hvad medlemmerne kunne tænke sig af kontante fordele, og det har vi efterfølgende arbejdet videre med. Første aftale, der er kommet i hus, er med Lån og Spar Bank. Fremadrettet kan du og alle andre medlemmer få favorable fordele i Lån og Spar Bank.

Her er et lille udpluk, som jeg har trukket fra dbio’s nye Lån og Spar side :

• MasterCard med 30.000 kr. i kredit
• Oprettelse af kassekredit med favorabel rente
• Gebyrfrie Visa/Dankort-transaktioner fra alle Lån & Spars automater
• Gebyrfrie overførsler i netbank mellem interne og eksterne konti i Danmark
• Gebyrfri betaling af girokort fra din LSBprivat®-konto i netbank

Desuden er der en særlig ordning for studerende. Nogle af deres fordele er klippet ind her:

• Kassekredit på op til 50.000 kr. med en af Danmarks laveste renter
• Konto med høj rente til din løn og/eller SU
• Gratis Visa/Dankort og MasterCard med samme pinkode
• Gratis hævning med Visa/Dankort i alle pengeautomater i Danmark
• Gratis valutaveksling
• Overblik over dine udgifter med et StudieBudget
• Opsparing på en StudieOpsparing

Læs mere her.

I aftalen med Lån og Spar Bank findes der således en ”straks”-rabat til studerende i indmeldelsesøjeblikket og et fastholdelseselement til alle andre.

Mange hilsner fra Camilla Bjerre – der straks ringer til Lån og Spar for at booke et telefonmøde.