Archive for the ‘Facebook’ Category

Er Facebook guld værd?

mandag, marts 16th, 2009

Af Lotte Gaardbo

Du kan være med til at fortælle den gode historie om bioanalytikerne, og Facebook er i dag et oplagt forum at gøre det i.

Vi kan alle via Facebook bidrage til, at gøre os mere synlig som profession, ved bl.a. at fortælle om de mange interessante områder, vi kan arbejde indenfor som bioanalytikere. På Facebook er der allerede grupper for bioanalytikere, som f. eks den sidst oprettede  ”Du ved du er bioanalytiker, når ….

Historierne skulle gerne være med til at fortælle omverdenen, hvad en bioanalytiker er, og hvor mange muligheder vi egentlig har som bioanalytikere. Det tror jeg vil øge interessen for at blive bioanalytiker.

De gode historier er guld værd. 

Det er imidlertid vigtigt at være omhyggelig i sin omgang med netværk som Facebook.
Mediet er stærkt og kan bruges som ovenfor beskrevet, men styrken kan også ramme én som en boomerang.

Bare enkelte uovervejede handlinger kan gøre livet surt for en selv, det kan være ødelæggende for ens venner og ikke mindst kan det være skadeligt for den eller de sager, man brænder for.

Vi må aldrig glemme, at Facebook er et meget åbent netværk, og at vi hele tiden udstiller os selv  - så mit råd til jer er: Brug det med omhu, dine kommende arbejdsgivere eller andre samarbejdpartnere kan til enhver tid tjekke dig ud.

Med det in mente vil jeg blot sige: Kast dig ud i det - brug de muligheder, Facebook giver dig. Jeg synes selv, at det er hyggeligt en gang imellem at være virtuelt tilbage i Stege, hvor jeg følger lidt med i, hvad mine venner foretager sig, og hvor det også er muligt at finde åndsfæller i den ganske verden.

Facebook er hadet og elsket, men jeg tror at Facebook og lignende netværk er kommet for at blive, så lad os bruge det med omtanke.